Ohita navigaatio

Juha-Pekka Finnilä

Olen Juha-Pekka Finnilä, 39-vuotias tieto- ja viestintätekniikan kouluttaja Espoosta. Katso Juha-Pekan esittelyvideo.

Työskentelen Helsingin pitäjämäellä Taitotalolla ICT-kouluttajana. Opetan ohjelmistokehitykseen liittyviä aiheita koodaamisesta ryhmätyöskentelyn ja sosiaaliseen median kautta yleisimpien toimistosovellusten käyttöä sekä yhteisistä tutkinnon osista matematiikkaa. Lisäksi ohjaan kolmea ryhmää, joista kaksi suorittaa vanhempaa datanomin perustutkintoa ja yksi uudempaa ohjelmistokehittäjän perustutkintoa.

Toimin tällä hetkellä Pääkaupunkiseudun aikuisopettajat ry:n hallituksessa puheenjohtajana ja yhdistyksen hallituksessa toista vuotta. Lisäksi olen mukana OAJ pääkaupunkiseudun OAO-jaostossa varsinaisena jäsenenä. Sekä vielä mukana kotiyliopistoni opiskelijayhdistystoiminnassa sekä alumnitoiminnassa.

Vapaa-aikani käytän tällä hetkellä lukien, pelaillen lautapelejä, toimien eri yhdistyksissä, liikkuen luonnossa sekä juoden teetä. Järjestän myös teemaisteluita ja -koulutuksia, kunhan korona väistyy.

Tuon mukanani näkemystä sivistan ammatilliseen aikuiskoulutukseen ja sen erikoisuuksiin. Korona-aika on korostanut erityisesti työhyvinvoinnin, ennakoivan johtamisen ja etäopetukseen liittyviä asioita. Minulla on paljon kokemusta erilaisista yhdistyksistä sekä toiminnasta ja lähden mielelläni mukaan AKOL:in edunvalvontatoimintaan. Omia vahvuuksiani ovat monipuolinen kokemus yhdistyksistä, kiinnostus ammatillisen kehityksen ja asiantuntijuuden turvaamiseen sekä halu toimia yhdessä yhteisten tavoitteiden eteen.