Ohita navigaatio

Kimmo Liljeroos

Olen Kimmo Liljeroos, katso esittelyvideo tästä.

Toimin tieto- ja viestintätekniikan opettajana ja luottamusmiehenä Länsirannikon Koulutus Oy WinNovassa.

Opetustyössä aikuisten parissa olen työskennellyt 30 vuotta. Ammattiyhdistystoiminnassa olen mukana Porin Aikuisopettajat ry:ssä vähän yli kymmenisen vuotta, toimien hallituksessa eri tehtävissä ja pari vuotta yhdistyksen puheenjohtajana. Työantajakohtaisessa paikallisyhdistyksessä olen toiminut sihteerinä kuusi vuotta. Alueyhdistyksen hallituksessa olen ollut yhteensä kuusi vuotta, joista viimeiset neljä vuotta olen ollut varapuheenjohtaja. AKOL:n hallituksen varsinaisena jäsenenä olen toiminut kuusi vuotta, roolini hallituksessa on toimia viestintävastaavana.

Olen OAJ:n valtuustossa varavaltuutettuna, OKKA-säätiön hallituksessa toimin varsinaisena jäsenenä muutaman vuoden, nyt olen OKKA-säätiön hallituksen varajäsen. Olen myös mukana OAJ:n järjestö- ja viestintätoimikunnassa, ensin varajäsenenä ja nyt varsinaisena jäsenenä.

Opettajien edunvalvonta on minulle hyvin tärkeää, toimin tällä hetkellä oppilaitoksessamme luottamusmiehenä ja varapääluottamusmiehenä. Paikalliset ongelmat edunvalvonnassa ovat minulle erityisen tuttuja ja katson, että pystyn tässä asiassa auttamaan meitä kaikkia.

Erityisen tärkeää minulle on aikuiskoulutuksen ja vapaan sivistystyön edunvalvonta, aikuiskoulutuksen jatkuvan oppimisen turvaaminen sekä järjestökentän uudistaminen ja erilaiset viestintätehtävät. Aikuiskoulutusta tarvitaan nyt ja tulevaisuudessa!

Minun yksi huoleni on OAJ:n sisällä käynnissä oleva järjestöuudistus. Minulle ja meille kaikille on tärkeää, että me aikuisopettajat pystymme säilyttämään oman identiteetin OAJ:n ammatillisessa kentässä sekä turvamaan meidän yhdistyksien toiminnan niin paikallisella kuin valtakunnallisellakin tasolla.

Minun osaltani nyt päättyvä Aikuisopettajien liitto AKOL ry:n nykyinen kolmivuotinen toimikausi hallituksen varsinaisena jäsenenä ja viestinnästä vastaavana on antanut minulle hyviä työvälineitä hoitaa edustamieni jäsenten edunvalvontaa sekä toimia jäsenyhdistysten asioiden edistäjänä. Toivon, että saan mandaatin jatkaa tätä työtehtävää aikuiskoulutuksen eteen seuraavalla hallituskaudella

.