Ohita navigaatio

Päivi Katajamäki

Olen Katajamäen Päivi Seinäjoelta, sieltä Nurmon painipitäjästä. Tästä pääset katsomaan esittelyvideoni.

Toimin Sedussa yrittäjyys-, tuotekehitys- ja esimieskoulutusten parissa ja varaluottamusmiehenä. Olen Seinäjoen Aikuisopettajien puheenjohtaja sekä paikallisyhdistyksemme hallituksessa jäsenenä. Myös kunnallisessa päätöksen teossa olen pieneltä osin mukana, mutta valitettavasti en pääse siellä jääviystekijöiden kautta vaikuttamaan asioihimme kuin taustalla. Onneksi edes niin.

Onnea on työni kautta nähdä työelämän vaateita ja kuulumisia. Ja siellähän korostuu yhä enemmän osaamisen johtaminen eli osaavat työntekijät ja niistä huolehtiminen. Olen intohimoinen koulutusten markkinoija, koska meidän työhän oppilaitoksissa on vastata näihin työelämän tarpeisiin ja kouluttaa osaajia todella tärkeisiin ammatteihin ja aiheisiin.

Koen, että oma liittomme on hyvin tärkeässä roolissa, että meitä aikuiskouluttajia on jatkossakin ja mekin voimme hyvin. Aikuiset kohderyhmänä tarvitsee opettajia, kouluttajia, jotka osaavat ottaa aikuisen oppimisen tekijät huomioon. Me osaamme sen.

Hyvinvointiimme vaikuttaa mielestäni se, kuinka saamme ajamiamme asioita eteenpäin, näkyviin ja arkeemme. Haluan työllemme arvostusta ja sen eteen olen yrittänyt toimia omassa työyhteisössä ja nyt haen mahdollisuuksia vaikuttaa siihen myös valtakunnallisesti.

Minua kuvaavia sanoja ja asioita ovat ehkä: huono itsestä puhumaan, parempi puhumaan edustamistaan asioista, rohkea, kehittäjä ja edustamaan asiaan sitoutuva.