Ohita navigaatio

OAJ VALTUUSTO 18.-19.11.2020

Kaksi pitkää päivää ruokahuoneen pöydän ääressä

Kuva tietokoneesta, sähköinen kokoustila
Tästä kokous alkaa, kokoustilaan on päästy sisälle

Valtuusto kokoontui nyt ensimmäistä kertaa etänä, eikä kaikki mennyt kuten Strömsössä. Kaikki eivät päässeet heti linjoille ja tekstiviestiäänestykset eivät aina onnistuneet. Päivät olivat pitkiä, kuten ovat aina olleet. Mutta jotenkin istuminen yksinään, näkemättä edes ketään, oli puuduttavaa.

Kokouksen puheenjohtajat kuvassa.
Puheenjohtajisto johti kokousta hyvin monista haasteista huolimatta, iso kiitos siitä heille.

Tärkeimpiä asioita olivat järjestöuudistuksen eteneminen, toimintasuunnitelma, henkilöstön jaksaminen ja korona. Toimintasuunnitelmaan on kirjattu jäsenten palkkauksellisen aseman sekä työhyvinvoinnin parantaminen ja perusjäsenten osallistumismahdollisuuksien lisääminen OAJ:n toiminnassa. Järjestöuudistusprojekti jatkuu ja hallitus esittelee kevään kokouksessa valtuustolle konkreettisia toimenpide-ehdotuksia.

Itse innostuin uudesta hankkeesta, jonka tavoitteena on vahvistaa opettajuuden arvostusta. Kampanja ”Yhdessä pystymme vaikka mihin” alkaa ensi vuonna ja sen tarkoitus on avata ja konkretisoida sitä, mikä tekee jäsentemme työstä niin tärkeää ja erityislaatuista ja miksi he ansaitsevat kansalaisten ja päättäjien arvostuksen ja julkisen tuen työlleen.

Koska sinä ja minä, me kaikki OAJ:n jäsenet, olemme oman työmme parhaita asiantuntijoita, haluan haastaa sinut vastaamaan kyselyyn, jossa pureudutaan opettajuuteen eri näkökulmista. Kyselyyn vastaaminen vie vain muutaman minuutin.

Kyselyn yhteydessä voi myös ilmoittaa, jos haluaisi olla tiiviimminkin mukana hankkeessa.

Hyvää joulun odotusta ja muista vaikuttaa ja vastaa kyselyyn!

Riitta Larne / AKOL valtuutettu

Uutiset

Uutiset

Jäsenkirje 6 / 2024

13.06.2024

Uutiset

Jäsenkirje 5 / 2024

27.05.2024

Yhdistyksemme

Aikuisopettajien liitto AKOL ry:n tehtävänä on toimia aikuisopetuksen alalla toimivan jäsenistönsä oikeuksien, taloudellisen ja sosiaalisen aseman turvaamiseksi sekä ammatillisen ja järjestöllisen osaamisen kehittämiseksi.

Yhdistyksemme toimintaa hoitaa yhdistyksen puheenjohtaja ja hallitus. Aikuisopettajienliitossa on jäsenenä n. 1800 aikuisopettajaa ja -kouluttajaa jäsenyhdistyksissä.