Ohita navigaatio

Ammatilliset opettajapäivät 13.-14.9.2024 Lahdessa

Ammatilliset opettajapäivät järjestetään 13.-14.9.2022 Lahdessa, Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneella (Aleksanterinkatu 14).

Koulutuspäivien teemoina ovat Työelämän muutostrendit ja työhyvinvointi ja Ammatillisen opettajan haasteet muuttuvassa maailmassa. Koulutuspäivillä käsitellään ammatillisen koulutuksen ajankohtaisaiheita, kuullaan asiantuntijapuheenvuoroja, verkostoidutaan kollegoiden kanssa ja virkistäydytään ohjattujen liikunta- ja kulttuuriaktiviteettien parissa.

Voit tutustua opettajapäivien ohjelmaan tästä.

Opettajapäivien osallistumismaksu on 390 €/hlö/kahden hengen huoneessa. Hintaan sisältyy koulutuspäivien ohjelma tarjoiluineen, majoitus, iltasaunat sekä yksi valinnainen liikunta-/kulttuuriaktiviteetti. Opettajapäivien osallistumismaksu ilman majoitusta on 330 €/hlö.

Ilmoittauduthan sähköisen ilmoittautumislomakkeen kautta viimeistään perjantaina 7. kesäkuuta 2024. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova.

Peruutusehdot
Peruutathan osallistumisesi heti esteen ilmaannuttua, viimeistään 7 vrk ennen tilaisuutta. Peruuttamattomasta osallistumisesta veloitamme todelliset kustannukset (390 euroa majoituksella ja 330 euroa ilman majoitusta).

Lisätietoja ja tiedustelut sähköpostitse: sari.nyrhinen@okka-saatio.com

Tapahtumat

Tapahtuma | 22.5.2024

AKOL:n opintomatka

Tapahtuma | 25.6.2024

SuomiAreena 2024 Porissa

Tapahtuma | 9.8.2024

AktiiviOPET 2024 seminaari

Yhdistyksemme

Aikuisopettajien liitto AKOL ry:n tehtävänä on toimia aikuisopetuksen alalla toimivan jäsenistönsä oikeuksien, taloudellisen ja sosiaalisen aseman turvaamiseksi sekä ammatillisen ja järjestöllisen osaamisen kehittämiseksi.

Yhdistyksemme toimintaa hoitaa yhdistyksen puheenjohtaja ja hallitus. Aikuisopettajienliitossa on jäsenenä n. 1800 aikuisopettajaa ja -kouluttajaa jäsenyhdistyksissä.