Ohita navigaatio

Kehitä työtä verkossa! Tekoäly vuorovaikutuksen virittäjänä -webinaari 11.5.

Työhön liittyvä kehittäminen on siirtynyt voimalla verkkoon ja digitaalisille oppimisalustoille. Samalla digitaalisesta fasilitoinnista on tullut uusi työelämän perustaito. Tässä webinaarissa pureudumme vuorovaikutteiseen kehittämiseen, Howspace- oppimisalustan tekoälytoiminnallisuuksiin ja niiden mahdollisuuksiin fasilitoinnin työkaluina: Miten tekoälytoiminnallisuuksia voidaan käyttää vuorovaikutteisen kehittämisen tukena? Millaisia seurauksia niiden käytöllä on oppimiseen ja kehittämiseen? Mikä muuttuu fasilitaattorin työssä?

Webinaari on ilmainen,  Ilmoittautuminen tapahtumaan avautuu 3.5.

Tavoite ja hyödyt:

Webinaarissa kuullaan tuoretta tutkimustietoa tekoälytoiminnallisuuksien käytöstä vuorovaikutteisessa kehittämisessä digitaalisella oppimisalustalla.

Sisältö:

Esittelemme webinaarissa Tekoäly työn kehittämisen tueksi -hankkeen (2020–2022) tuloksia. Hankkeen toteuttajana on Työterveyslaitos ja hanketta rahoittaa Työsuojelurahasto. Webinaarissa julkaistaan myös Kehitä työtä verkossa –fasilitointiopas, johon pääset siis tutustumaan ensimmäisten joukossa.

Ohjelma:

Webinaarin avaus
Digitaalinen alusta ohjauksessa ja kehittämisessä
Tekoälytoiminnallisuudet vuorovaikutteinen kehittämisen tukena
Kehitä työtä verkossa -fasilitointioppaan julkaisu

Kohderyhmä:

Webinaari on suunnattu digitaalisia oppimisalustoja työssään hyödyntäville kouluttajille, kehittäjille ja työelämätoimijoille. Webinaari on maksuton.

Tapahtumat

Tapahtuma | 22.5.2024

AKOL:n opintomatka

Tapahtuma | 25.6.2024

SuomiAreena 2024 Porissa

Tapahtuma | 9.8.2024

AktiiviOPET 2024 seminaari

Yhdistyksemme

Aikuisopettajien liitto AKOL ry:n tehtävänä on toimia aikuisopetuksen alalla toimivan jäsenistönsä oikeuksien, taloudellisen ja sosiaalisen aseman turvaamiseksi sekä ammatillisen ja järjestöllisen osaamisen kehittämiseksi.

Yhdistyksemme toimintaa hoitaa yhdistyksen puheenjohtaja ja hallitus. Aikuisopettajienliitossa on jäsenenä n. 1800 aikuisopettajaa ja -kouluttajaa jäsenyhdistyksissä.