Ohita navigaatio

Yhdessä olemme enemmän - Ilta vapaan sivistystyön opettajille

Tervetuloa kuulemaan ajankohtaista tietoa vapaan sivistystyön opettajien vastuista ja velvollisuuksista, edunvalvonnasta, sopimus- ja neuvotteluasioista, työhyvinvoinnista, OAJ:n palveluista sekä järjestäytymisen hyödyistä. Puhujina ovat OAJ:n työmarkkina-asiamies Petra Kirkko-Jaakkola, AKOL ry:n puheenjohtaja Maarit Rahkola ja Jyväskylän kansalaisopiston luottamusmies Timo Junkala. Lisäksi paikalla on alueyhdistys OAJ Keski-Suomen edustaja.

Ohjelmassa on myös herkullinen buffet-päivällinen, musiikkiesityksiä ja jouluista tunnelmaa. Tilaisuuteen osallistuminen ei edellytä OAJ:n jäsenyyttä.

aika:           keskiviikko 11.12.2019 klo 17-20

paikka:        Jyväskylän kansalaisopisto, Vapaudenkatu 39-41, Luentosali 1, 1 krs.

Ilmoittaudu Forms-linkin kautta viimeistään 25.11. Mukaan mahtuu 60 nopeinta ilmoittautujaa. Tule ja tuo kollega mukanasi!

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Keski-Suomen aikuisopettajat ry, JOAY, OAJ Keski-Suomi ja Aikuisopettajien liitto AKOL ry

 

 

Tapahtumat

Tapahtuma | 22.5.2024

AKOL:n opintomatka

Tapahtuma | 25.6.2024

SuomiAreena 2024 Porissa

Tapahtuma | 9.8.2024

AktiiviOPET 2024 seminaari

Yhdistyksemme

Aikuisopettajien liitto AKOL ry:n tehtävänä on toimia aikuisopetuksen alalla toimivan jäsenistönsä oikeuksien, taloudellisen ja sosiaalisen aseman turvaamiseksi sekä ammatillisen ja järjestöllisen osaamisen kehittämiseksi.

Yhdistyksemme toimintaa hoitaa yhdistyksen puheenjohtaja ja hallitus. Aikuisopettajienliitossa on jäsenenä n. 1800 aikuisopettajaa ja -kouluttajaa jäsenyhdistyksissä.