Ohita navigaatio

AKOL:n työhyvinvointikysely ja arvonta

Me Aikuisopettajien liitossa haluamme kysyä jäsentemme hyvinvointia. Vastaa tähän lyhyeen kyselyyn ja olet meille suureksi avuksi tässä asiassa. Tämä tieto on meille tärkeätä, kun teemme vaikutustyötä OAJ:ssä.

Kyselyyn on helppo vastata ja halutessasi voit myös täyttää erillisen yhteystietolomakkeen nimellisenä, jolloin osallistut arvontaan. Hyvinvointikyselyyn vastataan anonyymistä ja vastauslomakkeen tietoja ei ole yhdistettävissä yhteystietolomakkeeseen.

Tästä pääset vastaamaan nimettömänä AKOL työhyvinvointikyselyyn. Lähetä vastauksesi kyselyyn 8.12.2023 mennessä

Tästä voit käydä jättämässä kyselyn vastaamisen jälkeen täyttämässä yhteystietolomakkeen ja olet mukana palkinnon arvonnassa (vapaaehtoinen ja tiedot eivät ole yhdistettävissä työhyvinvointikyselyn tietoihin). Lähetä yhteystietosi 8.12.2023 mennessä.

Tapahtumat

Yhdistyksemme

Aikuisopettajien liitto AKOL ry:n tehtävänä on toimia aikuisopetuksen alalla toimivan jäsenistönsä oikeuksien, taloudellisen ja sosiaalisen aseman turvaamiseksi sekä ammatillisen ja järjestöllisen osaamisen kehittämiseksi.

Yhdistyksemme toimintaa hoitaa yhdistyksen puheenjohtaja ja hallitus. Aikuisopettajienliitossa on jäsenenä n. 2000 aikuisopettajaa ja -kouluttajaa jäsenyhdistyksissä.