Ohita navigaatio

AKOL:n opintomatka Alankomaihin ja Ranskaan 22.-26.5.2024

Opintomatkamme suuntautuu tänä vuonna Hollannin Arnhemiin ja Ranskan Pariisiin. Anrhemissä pääsemme tutustumaan ammatilliseen oppilaitokseen ja Pariisissa mm. OECD:n toimintaan. Saavumme yhteisesti Helsinki-Vantaan lentokenttähotellille jo tiistaina 21.5 seuraavan aikaisen aamulennon takia. Paluu on sunnuntaina noin ennen klo 20 lentokentälle. Ohjelma tarkentuu kevään aikana.

Jäsenyhdistykset / paikallisyhdistykset voivat kukin esittää yhtä (1) AKOL:n jäsenistä matkastipendin hakijaksi. Stipendi myönnetään viidelle (5) henkilölle. Stipendin saajaksi toivotaan ehdotettavan aktiivista jäsentä, joka on edistänyt yhdistyksensä jäsenten työhyvinvointia. Ehdotettava henkilö tekee itse stipendihakemuksen OKKA-säätiön sivuilla 1.-31.3.2024 (Lisätietoja TÄÄLTÄ). Opintomatkastipendin voi saada vain kerran, joten jos olet jo aikaisemmin sellaisen saanut, niin et voi hakea tätä. Maksullisia paikkoja opintomatkalle ei ole. Opintomatkastipendiin haettava summa on 1600 €.

Hakemuksesta tulee ilmetä, mikä yhdistys on esittäjänä. Mikäli hakijoita on enemmän kuin 5, paikat arvotaan. Stipendi kattaa matkat (lento-juna-lento) opintomatkan aikana (ei kotimaan matkoja), majoitukset aamiaisineen matkakohteessa sekä opintomatkan ohjelman, ruokailut kohdemaassa jokainen kustantaa itse. Majoitus lähtiessä lentokenttähotellissa Helsinki-Vantaalla sisältyy hintaan. AKOL ei korvaa ansionmenetyksiä matkan ajalta.

Opintomatkan alustavan matkaohjelman voit ladata täältä.

Ohjelma tarkentuu koko ajan ja muutokset ovat mahdollisia.

Southview of the Arnhem rhine promenade

Uutiset

Uutiset

Jäsenkirje 6 / 2024

13.06.2024

Uutiset

Jäsenkirje 5 / 2024

27.05.2024

Tapahtumat

Tapahtuma | 25.6.2024

SuomiAreena 2024 Porissa

Tapahtuma | 9.8.2024

AktiiviOPET 2024 seminaari

Yhdistyksemme

Aikuisopettajien liitto AKOL ry:n tehtävänä on toimia aikuisopetuksen alalla toimivan jäsenistönsä oikeuksien, taloudellisen ja sosiaalisen aseman turvaamiseksi sekä ammatillisen ja järjestöllisen osaamisen kehittämiseksi.

Yhdistyksemme toimintaa hoitaa yhdistyksen puheenjohtaja ja hallitus. Aikuisopettajienliitossa on jäsenenä n. 1800 aikuisopettajaa ja -kouluttajaa jäsenyhdistyksissä.