Ohita navigaatio
< Kaikki tapahtumat
Koulutukset

AktiiviOPET 2024 seminaari

9.8.2024 - 10.8.2024

Opetusalan Ammattijärjestö OAJ, Kellosilta, Helsinki, Suomi

Ilmoittaudu tapahtumaan(linkki aukeaa uuteen välilehteen) Sijainti kartalla(linkki aukeaa uuteen välilehteen)

AKOL:n AktiiviOPET seminaari järjestetään 9.-10.8. Helsingissä.

Seminaari alkaa perjantaina 9.8. klo 9.30–10.00 ilmoittautumisella ja loppuu lauantaina 10.8. klo 15.00 mennessä.

AKOL / OAJ kustantaa yhdistyksistä maksimissaan neljä osallistujaa / yhdistys siten, että vähintään yhden on oltava vapaan sivistystyön jäsen. Myytäviä paikkoja ei ole. AKOL maksaa ansiomenetyksen perjantaipäivän osalta tarpeen mukaan. Ansionmenetyksen saaminen edellyttää osallistumista seminaarin molempiin päiviin. Matkakustannuksia ei korvata. Tiedustelkaa, pystyykö oma yhdistys kustantamaan matkat. Ja muista varmistaa osallistumismahdollisuutesi paikallis- tai jäsenyhdistykseltä.

Seminaaripaikkoja on kokonaisuudessaan 56, joten ole nopea ilmoittautumisessa. Majoitus mielellään 2 hh:ssa, muutamia 1hh on saatavilla. Yhden hengen huoneen lisä on 57,50 ja se maksetaan itse paikan päällä.

Edellisen illan majoitus on mahdollista, jos lähtö kotoa on koulutuspäivän aamuna ennen klo 6.00 tai junan/bussin aikataulut eivät mahdollista matkustamista koulutuspäivänä, siten että ennätät paikalle klo 10 mennessä. Kahden yön yöpymisessä huonetyyppiä (1hh/2hh) ei voi vaihtaa kesken majoituksen. Jos tarvitset tästä syystä majoituksen edellisenä iltana, lisää tieto ilmoittautumisen yhteydessä

Jos muusta syystä haluat saapua paikalle jo edellisenä iltana, tulee majoitusvaraus hoitaa itsenäisesti.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 31.5.2024. Ilmoittaudu tilaisuuteen täältä>>>

Peruutusehto: Maksuton peruutus on mahdollista 13.6.2023 asti. Tämän jälkeen peruutukset ovat mahdollisia ainoastaan painavan syyn vuoksi. Mikäli peruutus tapahtuu viimeisen peruutuspäivän jälkeen, eikä uutta osallistujaa ole tilalle, niin peruuttajalta laskutetaan seminaarin kulut niiltä osin kuin tilattuja palveluita ei pystytä maksutta peruuttamaan. Sairaustapauksissa näistä kustannuksista voi hakea korvausta OAJ.n matkavakuutuksesta.

Järjestäjä

AKOL / OAJ
(linkki aukeaa uuteen välilehteen)