Ohita navigaatio

AKOL:n hallituspaikkojen ehdokasasettelu

Tule mukaan AKOL:n iloiseen ja aktiiviseen hallitusporukkaan. Ehdokkaaksi voi asettua AKOL:n jäsen. Toivomme ehdokkaita sekä ammatillisen että vapaan sivistystyön opettajista.

Hallituksessa ovat erovuorossa:

  • Varsinaiset jäsenet: Elina Byckling, Kimmo Liljeroos ja Susanna Puustinen
  • Varajäsenet: Sari Turunen
  • Lisäksi avoinna on kaksi (2) varajäsenen paikkaa.

Yhdistykset voivat ehdottaa omia ehdokkaitaan. Virallinen ehdokasasettelu tulee olla tehtynä 7 vrk ennen vuosikokousta. Esitykset tulee olla toimitettu AKOL:n hallitukselle lauantaina 17.4. klo 12:30 mennessä osoitteeseen kimmo.liljeroos@akol.fi.

Ehdokkaiden toivotaan tekevän itsestä lyhyt kirjallinen esittely kuvan kera. Ne julkaistaan AKOL:n nettisivuilla heti ehdokasasettelun sulkeuduttua.
Ehdokkailta toivotaan itse kokoukseen videoesittely itsestä. Sen voi lähettää Kimmolle sähköpostiin (tiedot yllä) tai WhatsAppilla numeroon 0405353950 / Kimmo Liljeroos. Videon maksimipituus 2 min.

Tapahtumat

Tapahtuma | 22.5.2024

AKOL:n opintomatka

Tapahtuma | 25.6.2024

SuomiAreena 2024 Porissa

Tapahtuma | 9.8.2024

AktiiviOPET 2024 seminaari

Yhdistyksemme

Aikuisopettajien liitto AKOL ry:n tehtävänä on toimia aikuisopetuksen alalla toimivan jäsenistönsä oikeuksien, taloudellisen ja sosiaalisen aseman turvaamiseksi sekä ammatillisen ja järjestöllisen osaamisen kehittämiseksi.

Yhdistyksemme toimintaa hoitaa yhdistyksen puheenjohtaja ja hallitus. Aikuisopettajienliitossa on jäsenenä n. 1800 aikuisopettajaa ja -kouluttajaa jäsenyhdistyksissä.