Ohita navigaatio

AKOL:n ja OAJ:n ansiomerkit

AKOL ry:n ansiomerkkejä voi hakea yhdistysten jäsenille. Käy lataamassa ja täyttämässä AKOL:n ansiomerkkiesitys sekä tarvittava ansiomerkkien pisteytyslomake.  Ansiomerkkejä jaetaan seuraavan kerran kevään 2024 vuosikokouksessa Jyväskylässä. Nyt on hyvä aika laittaa hakuprosessi vireille yhdistyksissä. Ansiomerkkihakemukset tulee olla perillä viimeistään 5.4.2024 ja ne toimitetaan AKOL ry:n varapuheenjohtajalle osoitteeseen mika.nurminen@akol.fi.

OAJ:n ansiomerkkejä voi hakea paikallisyhdistyksen, alueyhdistyksen tai OAJ:n hallitukselta riippuen ansiomerkistä. OAJ:n ansiomerkkien hakemisesta löydät tietoa OAJ:n Areenasta, jos haluat että OAJ:n ansiomerkit jaetaan AKOL:n vuosikokouksessa, ole siitä yhteydessä myös Mika Nurmiseen.

Seinäjoen vuosikokouksessa ansiomerkeillä palkittuja AKOL:n jäseniä

Tapahtumat

Tapahtuma | 27.4.2024

Vuosikokous 2024

Tapahtuma | 15.5.2024

OAJ valtuuston kevätkokous

Tapahtuma | 22.5.2024

AKOL:n opintomatka

Yhdistyksemme

Aikuisopettajien liitto AKOL ry:n tehtävänä on toimia aikuisopetuksen alalla toimivan jäsenistönsä oikeuksien, taloudellisen ja sosiaalisen aseman turvaamiseksi sekä ammatillisen ja järjestöllisen osaamisen kehittämiseksi.

Yhdistyksemme toimintaa hoitaa yhdistyksen puheenjohtaja ja hallitus. Aikuisopettajienliitossa on jäsenenä n. 1800 aikuisopettajaa ja -kouluttajaa jäsenyhdistyksissä.