Ohita navigaatio

AKOL:n opintomatka Islantiin 14.-19.5.2022

Jäsenyhdistykset / paikallisyhdistykset voivat kukin esittää yhtä (1) AKOL:n jäsenistä matkastipendin hakijaksi. Stipendi myönnetään kymmenelle (10) henkilölle. Stipendin saajaksi toivotaan ehdotettavan aktiivista jäsentä, joka on edistänyt yhdistyksensä jäsenten työhyvinvointia. Ehdotettava henkilö tekee itse stipendihakemuksen OKKA-säätiön sivuilla 1.-31.3.2022 (Lisätietoja täältä.).

Hakemuksesta tulee ilmetä, mikä yhdistys on esittäjänä. Mikäli hakijoita on enemmän kuin 10, paikat arvotaan. Stipendi kattaa lennot Helsinki–Islanti–Helsinki, kuljetukset ja majoituksen aamiaisineen matkakohteessa sekä opintomatkan ohjelman, ruokailut kohdemaassa jokainen kustantaa itse. Matkat ja mahdolliset yöpymiset kotimaassa ja ruokailut osallistuja kustantaa itse. AKOL ei korvaa ansionmenetyksiä matkan ajalta.

Islannin maantieteestä ja heikosta joukkoliikenteestä johtuen matkaohjelma sisältää kävellen liikkumista myös vaihtelevassa maastossa. Tutustumiskohteemme tulevat pääosin sijaitsemaan noin 0-5km säteellä ja siirtyminen niihin tapahtuu lähtökohtaisesti kävellen. Kulttuuriosuus sisältää linja-autolla liikkumista. Matkalle lähtijöillä tulee olla täysi rokotesarja COVID19-virusta vastaan, rokotepassi sekä negatiivinen koronatestitulos ennen matkaa. Yksittäiset ja koronasta johtuvat muutokset ohjelmassa ovat mahdollisia. Tutustu alustavaan ohjelmaan TÄÄLTÄ.

Matka toteutuu, mikäli koronatilanne sen sallii.

Tapahtumat

Tapahtuma | 26.4.2024

Hallituksen kokous 4 / 2024

Tapahtuma | 27.4.2024

Vuosikokous 2024

Tapahtuma | 15.5.2024

OAJ valtuuston kevätkokous

Yhdistyksemme

Aikuisopettajien liitto AKOL ry:n tehtävänä on toimia aikuisopetuksen alalla toimivan jäsenistönsä oikeuksien, taloudellisen ja sosiaalisen aseman turvaamiseksi sekä ammatillisen ja järjestöllisen osaamisen kehittämiseksi.

Yhdistyksemme toimintaa hoitaa yhdistyksen puheenjohtaja ja hallitus. Aikuisopettajienliitossa on jäsenenä n. 1800 aikuisopettajaa ja -kouluttajaa jäsenyhdistyksissä.