Ohita navigaatio

Jäsenhankinta kampanja on käynnissä

Oletko muistanut tarkistaa yhdistyksesi uusien jäsenten tilanteen ja hakenut tähän tukea?

AKOL ry:n jäsenhankintakampanja jatkuu ja on käynnissä 31.12.2023 asti. AKOL ry maksaa jäsen- tai paikallisyhdistykselle jokaisesta uudesta AKOL ry:n jäsenestä 30 € (tukea ei makseta, mikäli jäsen on vaihtanut toisesta OAJ:n yhdistyksestä AKOL:n jäseneksi).

Yhdistys saa itse päättää, käyttääkö saamansa tuen itse vai antaako sen uudelle jäsenelle tai esim. jäsenen rekrytoineelle henkilökohtaiseen käyttöön esim. leffalipun muodossa. Yhdistyksen on ilmoitettava AKOL:n hallitukselle uudet rekrytoimansa jäsenet erillisellä ilmoituslomakkeella.

Ilmoituslomakkeen voit ladata AKOL:n Internet-sivuilta oheisen linkin kautta TÄÄLTÄ. Täytä lomake tietokoneella, tulosta, allekirjoita ja lähetä lomake skannattuna yhdistyksen puheenjohtajalle sähköpostilla: maarit.rahkola@akol.fi

Tapahtumat

Tapahtuma | 15.3.2024

Hallituksen kokous 3 / 2024

Tapahtuma | 26.4.2024

Hallituksen kokous 4 / 2024

Yhdistyksemme

Aikuisopettajien liitto AKOL ry:n tehtävänä on toimia aikuisopetuksen alalla toimivan jäsenistönsä oikeuksien, taloudellisen ja sosiaalisen aseman turvaamiseksi sekä ammatillisen ja järjestöllisen osaamisen kehittämiseksi.

Yhdistyksemme toimintaa hoitaa yhdistyksen puheenjohtaja ja hallitus. Aikuisopettajienliitossa on jäsenenä n. 2000 aikuisopettajaa ja -kouluttajaa jäsenyhdistyksissä.