Ohita navigaatio

Jäsenhankintakampaja

Aikuisopettajien liitto AKOL ry päätti keväällä hallituksen kokouksessa käynnistää jäsenrekrytointikampanjan 1.6.2020 – 31.5.2021 väliseksi ajaksi.

AKOL ry maksaa jäsen- tai paikallisyhdistykselle jokaisesta uudesta AKOL ry:n jäsenestä 30 € (tukea ei makseta, mikäli jäsen on vaihtanut toisesta OAJ:n yhdistyksestä AKOL:n äseneksi). Yhdistys saa itse päättää, käyttääkö saamansa tuen itse vai antaako sen uudelle jäsenelle ja esim. jäsenen rekrytoineelle henkilökohtaiseen käyttöön esim. leffalipun muodossa. Yhdistyksen on ilmoitettava AKOL:n hallitukselle uudet rekrytoimansa jäsenet erillisellä ilmoituslomakkeella. Ilmoituslomakkeen voit ladata oheisen linkin kautta.

AKOL maksaa tukea kahdesti vuodessa keskitetysti, joulu- ja toukokuussa. Täytä lomake tietokoneella, tulosta, allekirjoita ja lähetä lomake skannattuna yhdistyksen puheenjohtajalle sähköpostilla: maarit.rahkola@akol.fi tai kirjepostilla Aikuisopettajien Liitto AKOL ry, Maarit Rahkola, Rautatieläisenkatu 6, 00520 HELSINKI.

 

Tapahtumat

Tapahtuma | 22.5.2024

AKOL:n opintomatka

Tapahtuma | 25.6.2024

SuomiAreena 2024 Porissa

Tapahtuma | 9.8.2024

AktiiviOPET 2024 seminaari

Yhdistyksemme

Aikuisopettajien liitto AKOL ry:n tehtävänä on toimia aikuisopetuksen alalla toimivan jäsenistönsä oikeuksien, taloudellisen ja sosiaalisen aseman turvaamiseksi sekä ammatillisen ja järjestöllisen osaamisen kehittämiseksi.

Yhdistyksemme toimintaa hoitaa yhdistyksen puheenjohtaja ja hallitus. Aikuisopettajienliitossa on jäsenenä n. 1800 aikuisopettajaa ja -kouluttajaa jäsenyhdistyksissä.