Ohita navigaatio

Keskustelufoorumi Sauna

Tule mukaan OAJ:n saunaan! Sauna on päällä arkipäivisin klo 19 asti. Sauna on OAJ:n vuorovaikutteinen keskustelufoorumi, jolla jäsenet pääsevät keskustelemaan päättäjien ja muiden jäsenten kanssa päätöksenteosta ja ajankohtaisista asioista.

Saunaan pääsee tilaamalla itselleen omaan sähköpostiin lähetettävän henkilökohtaisen Howspace-kutsun tästä linkistä.

Jäsenyys tarkistetaan ennen kutsun lähettämistä. Tarkistamisessa voi kulua muutamakin päivä, jos saunojia ilmaantuu kerralla paljon. Howspace-kutsu saattaa myös livahtaa roskapostiin. Mikäli linkin tilaamisessa tai Saunaan kirjautumisessa ilmee ongelmia, olethan yhteydessä OAJ:n toimistoon.

Mikäli kadotat osallistumislinkin Saunaan, pääset sinne suoraan verkkosivulle https://sauna.in.howspace.com/ ja pyytää uuden linkin. Kannattaa tallentaa selaimessa  suosikeihin, jotta linkki pysyy tallessa.

Jos olet jo liittynyt mukaan, tänään 3.11. klo 17.30 – 18.30 on Livenä Ollin jälkilöylyt lauteilla. Tule mukaan kuuntelemaan ja osallistumaan.

 

Uutiset

Uutiset

Jäsenkirje 6 / 2024

13.06.2024

Uutiset

Jäsenkirje 5 / 2024

27.05.2024

Tapahtumat

Tapahtuma | 25.6.2024

SuomiAreena 2024 Porissa

Tapahtuma | 9.8.2024

AktiiviOPET 2024 seminaari

Yhdistyksemme

Aikuisopettajien liitto AKOL ry:n tehtävänä on toimia aikuisopetuksen alalla toimivan jäsenistönsä oikeuksien, taloudellisen ja sosiaalisen aseman turvaamiseksi sekä ammatillisen ja järjestöllisen osaamisen kehittämiseksi.

Yhdistyksemme toimintaa hoitaa yhdistyksen puheenjohtaja ja hallitus. Aikuisopettajienliitossa on jäsenenä n. 1800 aikuisopettajaa ja -kouluttajaa jäsenyhdistyksissä.