Ohita navigaatio

Nenäpäivä 2022

Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ry on lähtenyt mukaan Nenäpäiväkeräykseen viidennen kerran yhdessä lähes 700 yhdistyksensä ja 116 000 jäsenensä voimin. Olemme keränneet neljänä edellisenä vuotena lähes 280 000 euroa. Tänä vuonna asetamme itsellemme maltillisen 20 000 euron keräystavoitteen. Toivottavasti myös sinä olet mukana.

Solidaarisuustyö on meille OAJ:ssä osa sitä valtuuston linjaamaa työtä, jolla toteutetaan OAJ:n kansainvälistä strategiaa. Opettajilla on hyvä sydän. Opettajat tekevät arvokasta työtä suomalaisten lasten parissa. Tämän lisäksi tahdomme kantaa oman vastuumme maailman lasten kasvatuksen ja koulutuksen parantamisesta. Nenäpäivä-säätiö on siihen erittäin hyvä yhteistyökumppani.

OAJ:n vuoden 2022 kampanjan kärki tulee olemaan lasten auttamisessa koronapandemian jälkeen. Kannamme erittäin suurta huolta Ukrainan sodan aiheuttamasta ruokakriisistä. Äärimmäisessä köyhyydessä elävät lapset ovat olleet kaikkein haavoittuvimmassa asemassa. Maailmalla koulua ei voitu käydä etänä Suomen tapaan. Lapsityö, äärimmäinen köyhyys, nälänhätä ja tyttöjen ulkoisten sukupuolielinten silpominen ovat lisääntyneet. OAJ on mukana auttamassa heikoimmassa asemassa olevia lapsia ja tekemässä valoisempia tulevaisuuksia.

Lahjoita haluamasi summa OAJ:n Nenäpäivän pottiin klikkaamalla yläpuolella olevaa lahjoitusnappia tai Lahjoita MobilePaylla numeroon 22020 tai Lähetä tekstiviesti OAJ numeroon 16499 (viestin hinta 5 euroa)

Keräystilanteen voit käydä tarkistamassa: https://nenapaiva.fi/nettilipas/oaj/

Uutiset

Uutiset

Jäsenkirje 6 / 2024

13.06.2024

Uutiset

Jäsenkirje 5 / 2024

27.05.2024

Yhdistyksemme

Aikuisopettajien liitto AKOL ry:n tehtävänä on toimia aikuisopetuksen alalla toimivan jäsenistönsä oikeuksien, taloudellisen ja sosiaalisen aseman turvaamiseksi sekä ammatillisen ja järjestöllisen osaamisen kehittämiseksi.

Yhdistyksemme toimintaa hoitaa yhdistyksen puheenjohtaja ja hallitus. Aikuisopettajienliitossa on jäsenenä n. 1800 aikuisopettajaa ja -kouluttajaa jäsenyhdistyksissä.