Ohita navigaatio

Opettajan arvostuskampanja jatkuu 5.10. – osallistu vaikka pienellä teolla!

Maailman opettajien päivänä 5.10. käynnistyy opettajuuden arvostushankkeessa uusi vaihe. Kannustamme jokaista huomaamaan ja kertomaan, miten tärkeä rooli opettajilla on ollut omassa elämässä. Haluamme havahduttaa ihmisiä siihen, että ilman opettajia kukaan meistä ei olisi tässä.

Tule sinäkin mukaan ja osallistu pienellä viestintäteolla vaikka heti maailman opettajien päivänä 5.10.!

  1. Pohdi, kuka tai ketkä opettajat ovat omassa elämässäsi olleet erityisen tärkeitä.
  2. Kirjoita valmiiksi pieni teksti tästä opettajasta.

    Teksti voi olla näinkin simppeli: Muistan ikuisesti yläkoulun luokanvalvojani ja matematiikan opettajani Anun. Olin ihan hyvä oppilas, mutta teini-iässä ei aina opiskelu motivoinut ja piti vähän keppostella. Anu pani jämäkästi teinikapinoille stopin. Silloin se ei aina tuntunut kivalta, mutta jälkikäteen on tajunnut, miten tärkeää oli myöhempienkin opintojeni ja koko elämän kannalta, että Anu näytti silloin selvästi, missä rajat menevät. Se oli varmasti myös koko luokan oppimisen kannalta tosi tärkeä juttu. Eli kiitos Anu! PS. Kuka sulle on ollut erityisen tärkeä opettaja?
    Kerro #kiitosopettaja-tunnisteella! Täältä voit lukea lisää: www.tehdaantulevaisuuksia.fi

  3. Julkaise teksti omissa somekanavissasi 5.10. – tai koska tahansa tämän jälkeen. Hienoa, jos muistat lisätä mukaan #kiitosopettaja-tunnisteen ja kampanjasivun osoitteen eli www.tehdaantulevaisuuksia.fi

Tapahtumat

Tapahtuma | 22.5.2024

AKOL:n opintomatka

Tapahtuma | 25.6.2024

SuomiAreena 2024 Porissa

Tapahtuma | 9.8.2024

AktiiviOPET 2024 seminaari

Yhdistyksemme

Aikuisopettajien liitto AKOL ry:n tehtävänä on toimia aikuisopetuksen alalla toimivan jäsenistönsä oikeuksien, taloudellisen ja sosiaalisen aseman turvaamiseksi sekä ammatillisen ja järjestöllisen osaamisen kehittämiseksi.

Yhdistyksemme toimintaa hoitaa yhdistyksen puheenjohtaja ja hallitus. Aikuisopettajienliitossa on jäsenenä n. 1800 aikuisopettajaa ja -kouluttajaa jäsenyhdistyksissä.