Ohita navigaatio

Opettajien kesäkouluun Berliiniin 8.–13.6.2020!

Lähde mukaan Opettajien kesäkouluun Berliiniin 8.–13.6.2020!

OKKA-säätiö järjestää Opettajien kesäkoulu -täydennyskoulutusviikon opetus- ja kasvatusalan asiantuntijoille Berliinissä 8.–13.6.2020.

Kesäkoulun tavoitteena on lisätä tietoa Saksan koulutuspolitiikasta ja -järjestelmästä, ajankohtaisista yhteiskunnallisista teemoista sekä kokea saksalainen kulttuuri omakohtaisesti. Oppimismenetelminä ovat asiantuntijaluennot, opettajatapaamiset sekä erilaiset tutustumiskäynnit. Kesäkoulu mahdollistaa myös monialaisten ja kansainvälisten yhteistyöverkostojen solmimisen. Osallistuminen ei edellytä saksan kielen taitoa, mutta osallistumismaksulla mahdollistetaan monipuolinen koulutuskokonaisuus.

Voit tutustua Opettajien kesäkoulun ohjelmaan ja hakuohjeisiin OKKA-säätiön verkkosivuilla. Hakuaika on 22.11–16.12.2019, ja valintapäätöksistä tiedotetaan tammi-helmikuussa 2020.

Herzlich willkommen in Berlin!

Tapahtumat

Yhdistyksemme

Aikuisopettajien liitto AKOL ry:n tehtävänä on toimia aikuisopetuksen alalla toimivan jäsenistönsä oikeuksien, taloudellisen ja sosiaalisen aseman turvaamiseksi sekä ammatillisen ja järjestöllisen osaamisen kehittämiseksi.

Yhdistyksemme toimintaa hoitaa yhdistyksen puheenjohtaja ja hallitus. Aikuisopettajienliitossa on jäsenenä n. 2000 aikuisopettajaa ja -kouluttajaa jäsenyhdistyksissä.