Ohita navigaatio

OPI VERKOSSA -webinaarisarja: Taitoa digifasilitointiin

Työterveyslaitoksen Opi verkossa -webinaarisarja käsittelee joka kuukausi työhyvinvoinnin ja työturvallisuuden eri aiheita asiantuntijoidemme johdolla. Tällä kerralla 29.8. klo 9.00 – 9.45 webinaarin aiheena on Taitoa digifasilitointiin. Webinaarin tallenne on tilattavissa jälkikäteen.

Tavoite ja hyödyt

Digifasilitointi on asiantuntijoille ja esihenkilöille tärkeä työelämätaito. Se lisää työskentelyn sujuvuutta, tehokkuutta ja innokasta osallistumista. Lisäksi taitava digifasilitointi varmistaa, että kaikkien osaaminen ja ajatukset saadaan käyttöön.

Sisältö

Tutustu digifasilitointiin maksuttomassa webinaarissa. Opit digifasilitoinnin monipuolisista mahdollisuuksista kokouksissa, työpajatyöskentelyssä ja kehittämisprosesseissa. Saat vinkkejä yhteisen työskentelyn suunnitteluun ja osallistujien vuorovaikutuksen tukemiseen.

Webinaarissa on esittelyssä uusi Taitoa digifasilitointiin -verkkovalmennus. Valmennus on kehitetty Työsuojelurahaston tuella. Webinaarin tallenne on tilattavissa jälkikäteen.

Kohderyhmä

Webinaari on maksuton ja se soveltuu kaikille aiheesta kiinnostuneille. Ilmoittaudu mukaan webinaariin täältä.

Uutiset

Uutiset

Jäsenkirje 6 / 2024

13.06.2024

Uutiset

Jäsenkirje 5 / 2024

27.05.2024

Yhdistyksemme

Aikuisopettajien liitto AKOL ry:n tehtävänä on toimia aikuisopetuksen alalla toimivan jäsenistönsä oikeuksien, taloudellisen ja sosiaalisen aseman turvaamiseksi sekä ammatillisen ja järjestöllisen osaamisen kehittämiseksi.

Yhdistyksemme toimintaa hoitaa yhdistyksen puheenjohtaja ja hallitus. Aikuisopettajienliitossa on jäsenenä n. 1800 aikuisopettajaa ja -kouluttajaa jäsenyhdistyksissä.