Ohita navigaatio

Webinaari aikuisten ammatinvalinnan taustoista 26.4.2022 klo 18-19:30

Tule tiistaina 26.4. kuulemaan ja kysymään aikuisten ammatinvalinnan taustoista!

Klo 18 alkavassa webinaarissa Helena Taskinen (JYY) kertoo väitöstutkimuksestaan. Helena on AKOL ry:n pitkäaikainen jäsen ja hän toimii ammatillisena opettajana Gradia Jyväskylän sosiaali- ja terveysalalla. Tilaisuus päättyy viimeistään kello 19.30. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Webinaariin pääset mukaan TÄSTÄ.

Helena Taskisen esitys Tarinoita lähihoitaja-ammatinvalinnasta keski-iässä perustuu Helenan meneillään olevaan ohjausalan väitöstutkimukseen. Kerronnallisessa tutkimuksessa tarkastellaan koulutukseen hakeneiden ammatinvalinnalle ja koulutushakupäätökselle antamia merkityksiä sekä koulutushakupäätöksen rakentumista hakijoiden elämäntarinoissa. Esityksen jälkeen toivotaan yhteistä keskustelua aikuiskoulutuksen ja -opiskelun merkityksestä ja asemasta sekä siitä, miten tutkimuksessa esille nousseet tarinatyypit näyttäytyvät aikuisten opiskelijoiden motivaatiossa, sitoutumisessa oppimiseen ja ammatilliseen kasvuun sekä ohjaustarpeisiin.

#aikuiskoulutus #ammatinvallinnanohjaus #jatkuvaoppiminen #osaamisenkehittäminen

 

 

 

Tapahtumat

Tapahtuma | 15.3.2024

Hallituksen kokous 3 / 2024

Tapahtuma | 26.4.2024

Hallituksen kokous 4 / 2024

Yhdistyksemme

Aikuisopettajien liitto AKOL ry:n tehtävänä on toimia aikuisopetuksen alalla toimivan jäsenistönsä oikeuksien, taloudellisen ja sosiaalisen aseman turvaamiseksi sekä ammatillisen ja järjestöllisen osaamisen kehittämiseksi.

Yhdistyksemme toimintaa hoitaa yhdistyksen puheenjohtaja ja hallitus. Aikuisopettajienliitossa on jäsenenä n. 2000 aikuisopettajaa ja -kouluttajaa jäsenyhdistyksissä.