Ohita navigaatio

Sivistan aikuiskoulutuskeskusten sopimuksiin liittyvä webinaari

Sivistan sopimukset päättyvät maaliskuussa 2024. AKOL:n jäseniä on erityisesti Sivistan aikuiskoulutuskeskusten sopimuksessa. Tavoiteasettelu on käynnissä ja teemme tiivistä yhteistyötä OAJ erityisasiantuntija Minna Vakkurin kanssa, joka vastaa aikuiskoulutuskeskusten sopimuksesta. AKOL järjestää TEAMS-koulutuksen 18.1.2023 klo 16:30-17:30 Sivistan aikuiskoulutuskeskusten sopimuksessa työskenteleville. Mukana OAJ erityisasiantuntija Minna Vakkuri.

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen TÄSTÄ. Toivomme mukaan niin luottamusmiehiä kuin riviopettajia. Voit laittaa kysymyksiä etukäteen  maarit.rahkola@akol.fi.

OVTES vuosityöaika-mallissa ei tällä hetkellä suurempia kommervenkkeja ole. Muistakaa seurata omaa työaikaa ja merkitä kaikki työ tehdyksi. Ja muutoksissa aina lähiesihenkilöön ensisijaisesti yhteys. Luottamusmies palvelee teitä siellä paikallisessa tasolla ja tarvittaessa me täällä AKOL:ssa
olemme tukenanne kysymysten äärellä, yhteystiedot löydät täältä https://www.akol.fi/akoln-tes-neuvojat/

Tapahtumat

Tapahtuma | 22.5.2024

AKOL:n opintomatka

Tapahtuma | 25.6.2024

SuomiAreena 2024 Porissa

Tapahtuma | 9.8.2024

AktiiviOPET 2024 seminaari

Yhdistyksemme

Aikuisopettajien liitto AKOL ry:n tehtävänä on toimia aikuisopetuksen alalla toimivan jäsenistönsä oikeuksien, taloudellisen ja sosiaalisen aseman turvaamiseksi sekä ammatillisen ja järjestöllisen osaamisen kehittämiseksi.

Yhdistyksemme toimintaa hoitaa yhdistyksen puheenjohtaja ja hallitus. Aikuisopettajienliitossa on jäsenenä n. 1800 aikuisopettajaa ja -kouluttajaa jäsenyhdistyksissä.