Ohita navigaatio

Tukea jäsenistön työhyvinvointiin

OAJ:lla työhyvinvoinninlukuvuoden kampanja on käynnissä 1.8.2019 – 31.12.2020. AKOL:n omaan työhyvinvointitaloon voit tutustua AktiiviOPET seminaarissa pidettyyn esitykseen.

Aikuisopettajien liitto AKOL ry on päättänyt tukea jäsenyhdistysten tai paikallisyhdistysten järjestämiä työhyvinvointitapahtumia ja/tai opettajan jaksamista tukevia tapahtumia. Tukea maksetaaan 30€ per tapahtumaan osallistuva akolilainen jäsen.

Tukea voi hakea 30.6.2020 asti ja sitä voi saada vain yhden kerran. Tukea voi hakea tilaisuuteen joka on järjestetty 1.8.2019 – 31.12.2020 välisenä ajanjaksona.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus puheenjohtajalle sähköpostilla osoitteeseen maarit.rahkola@akol.fi, Nimilista osallistujamäärän todentamiseksi tulee toimittaa kuukauden kuluessa tapahtuman järjestämisestä AKOL:n hallitukselle. Tuki maksetaan jäsenyhdistyksen tai paikallisyhdistykselle tilaisuuden todellisia kustannuksista vastaan. Lähetä tapahtuman kuitit nimilistan mukana.

Tukea myönnetään esimerkiksi liikuntatapahtumiin, työhyvinvointiluentoihin ja -tapahtumiin. Tapahtuman tulee sisältää tyohyvinvointia tukevaa toimintaa (muutakin kuin ruokailua).

Työhyvinvointimainos PDF-tiedostona.

 

 

Tapahtumat

Tapahtuma | 15.3.2024

Hallituksen kokous 3 / 2024

Tapahtuma | 26.4.2024

Hallituksen kokous 4 / 2024

Yhdistyksemme

Aikuisopettajien liitto AKOL ry:n tehtävänä on toimia aikuisopetuksen alalla toimivan jäsenistönsä oikeuksien, taloudellisen ja sosiaalisen aseman turvaamiseksi sekä ammatillisen ja järjestöllisen osaamisen kehittämiseksi.

Yhdistyksemme toimintaa hoitaa yhdistyksen puheenjohtaja ja hallitus. Aikuisopettajienliitossa on jäsenenä n. 2000 aikuisopettajaa ja -kouluttajaa jäsenyhdistyksissä.