Ohita navigaatio

AktiiviOPET 2021

AktiiviOPET 2021 järjestetään 5.-7.11. Turussa, hotelli Holiday Club Caribiassa.

Seminaarin tavoitteena on koota aikuisopettajat yhteen keskustelemaan ajankohtaisista asioista sekä viihtymään ja rentoutumaan hyvässä seurassa.  Seminaari tarjoaa hyvinvointia, edunvalvontaa, tulevaisuuden tutkimista, tekoälyä ja kaikkea mahdollista. Ole siis mukana!

AKOL ry kustantaa jokaisesta jäsen- tai paikallisyhdistyksestä kaksi (2) AKOL:n jäsentä ja lisäksi yhden vapaan sivistystyön edustajan. Sopikaa yhdistyksissä, ketkä osallistuvat. Matkoja Turkuun ei makseta. Kysykää, pystyykö oma yhdistys kustantamaan matkat. Perjantaipäivästä on mahdollista hakea ansiomenetys AKOL:lta – ohjeistus seminaarissa.

Seminaaripaikkoja on kokonaisuudessaan 60, joten ole nopea ilmoittautumisessa. Majoitus mielellään 2 hh:ssa, muutamia 1hh on saatavilla.

Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ!

Lataa itsellesi koulutuspäivien alustava ohjelma täältä.

Uutiset

työhyvinvointi

Työhyvinvoinnin mallit -webinaari

31.08.2023

Uutiset

Jäsenkirje 7 / 2023

31.08.2023

Tapahtumat

Yhdistyksemme

Aikuisopettajien liitto AKOL ry:n tehtävänä on toimia aikuisopetuksen alalla toimivan jäsenistönsä oikeuksien, taloudellisen ja sosiaalisen aseman turvaamiseksi sekä ammatillisen ja järjestöllisen osaamisen kehittämiseksi.

Yhdistyksemme toimintaa hoitaa yhdistyksen puheenjohtaja ja hallitus. Aikuisopettajienliitossa on jäsenenä n. 2000 aikuisopettajaa ja -kouluttajaa jäsenyhdistyksissä.